Buse Varol'un Giydiği Kıyafeti Görünce Alişan Beğeni Yağmuruna Tuttu!

Buse Varol'un Giydiği Kıyafeti Görünce Alişan Beğeni Yağmuruna Tuttu!

Sosyal medya Buse Varol'un paylaşımı ile yerinden oynadı. Pek çok kişi ünlü ismin dekolteli paylaşımına baktı. Beğeni yağmuruna tutarken bir yandan da Alişan'ın tepkisi merak edildi. Alişan, eşine tepki gösterdi mi? İkilinin son zamanlarda tartıştığı ve bir ara boşanma kararı aldığı dahi iddia edildi.

Buse Varol ve Alişan ile ilgili iddialar yine gündeme düştü. İkili hakkında tartıştığına ve hatta boşanacaklarına yönelik iddialar yayınlanmaktaydı. Buse Varol tüm bu gelişmeleri reddetse de sosyal medya yine ikiliyi konuşuyor. Son yaşanan gelişmeye bakacak olursak işler biraz daha karışacak.

Buse Varol Pozlarıyla Etkiledi!

Buse Varol'un sırt dekolteli paylaşımı karşısında takipçileri onu beğeni yağmuruna tuttu. Pek çok kişi böyle bir poz beklemiyordu. Buse Varol, dizi hazırlıklarını sürdürürken sosyal medyadan da paylaşımlar yapıyor. Ünlü oyuncu, sosyal medyayı aktif olarak kullanmakta. Özellikle de Instagram'daki takipçileri onun bu halinden memnun. İnternetin fenomenlerinden biri haline gelmesi de şaşırtmadı. Çünkü düzenli olarak paylaşımlar yapıyor ve çeşitli ürünler tanıtıyor.

Alişan Tepki Gösterdi mi?

Eşi Alişan ise bu fotoğrafı beğendi. İkilinin arasında sıkıntı yaşandığı iddia edilse de henüz böyle bir gelişmeye rastlanmış değil. Ancak sosyal medyada büyük bir dedikodu kazanı dönüyor. Aralarında yaşananların yalnızca asılsız haberlerden ibaret olduğu belirtilmekte. Geçtiğimiz günlerde Buse Varol'un bir fotoğrafında yüzük gözükmemişti. Oysa ki yüzük diğer elindeydi. Bu tarz detaylarla çok boğulan magazin gündemi, Buse Varol hakkında asılsız haberler yapabilmekte.