Buse Varol Verdiği Yeni Pozla Alişan'ı Yine Çıldırttı!

Buse Varol Verdiği Yeni Pozla Alişan'ı Yine Çıldırttı!

Buse Varol, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile tekrardan tepki çekti. Ünlü oyuncunun çok sıkı giyinmeden kış ayında verdiği bu poza dikkat edildi. Havuz başında çektirdiği fotoğraf sonrası takipçileri neler yazdı? Buse Varol ve Alişan hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. İşte Buse Varol'dan açıklamalar...

Buse Varol, son zamanlarda sosyal medyadaki paylaşımları ile gündeme geliyor. Güzel oyuncunun dizi hazırlıkları için zayıflaması ve tarzını değiştirmesi dikkat çekmişti. Ayrıca havuz başında vermiş olduğu son fotoğraf ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü isim, havuzun yanında çektirdiği ve renk uyumuna dikkat ederek giyindiği fotoğrafta beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü isme tepki gösteren takipçiler de vardı. Onun sağlığını düşünerek yorum attılar.

Soğuk Havada Giyinmedi!

Soğuk hava olmasına rağmen üstüne çok fazla şey giymediği görülen Buse Varol, takipçilerinin "nasıl üşümüyorsun" sorularına maruz kaldı. Başarılı ismin bu paylaşım sonrasında dikkat çektiği görüldü. Renk uyumuna dikkat etmesinin yanı sıra tarzındaki şaşırtan değişimle adeta ikon haline geldi.

Ayrılık İddiaları Ortaya Atılmıştı

Ünlü isim hakkında Alişan ile boşanacakları yönünde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Her gün yayınlanan onlarca haberle birlikte Buse Varol'dan iddiaları yalanlayan bir açıklama gelmişti. Şimdi ise ikili arasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı görülüyor.