Buse Varol Soluğu Hastanede Aldı! Alişan Eşi Buse Varol'dan Üzücü Haber Geldi..

Buse Varol Soluğu Hastanede Aldı! Alişan Eşi Buse Varol'dan Üzücü Haber Geldi..

Alişan, Buse Varol'un hastanelik olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Peki ya Buse Varol'un başına ne geldi? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buldu. İşte dikkat edilmesi gereken bazı detaylar ve fazlası haberimizde. Buse Varol'dan üzücü haber geldi mi?

Buse Varol, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyordu. Öyle ki Buse Varol'un hastaneye giderken fotoğraf paylaşması şok etkisi yarattı. Kendisinin sağlık durumuyla ilgili neler biliyoruz? Alişan bile ne diyeceğini bilemedi.

Buse Varol'un Sağlığı Yerinde mi?

Buse Varol'un sağlık durumuyla ilgili neler biliyoruz? Kendisi, iyi olduğunu dile getirse de hayranları merak etti. Çünkü sürpriz bir şekilde yorumlarda hastaneye gittiğini söyledi. Sonrasında ise arkadaşıyla fotoğraf paylaştı ve herkesi rahatlattı. Başına bir şey gelmiş olabileceğinden şüpheleniliyordu. Bu nedenle ünlü isimle ilgili çeşitli sorular sorulmaktaydı.

Alişan'ın Yüreği Ağzına Geldi!

Alişan'ın ise iddialara göre yüreği ağzına geldi ve çok üzüldü. Ancak bir şey olmadığını öğrenince de rahatladı. Gündemde sıklıkla yer alan çift, zaman zaman kavgalarıyla da gündem olmayı başarıyorlar. Hatta bir dönem çiftin boşanacağı belirtilmekteydi.