Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a Şok Sözler! Ajda Pekkan Sessiz Kaldı!

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a Şok Sözler! Ajda Pekkan Sessiz Kaldı!

Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan arasındaki gerilim dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt bulacak. Öte yandan Bülent Ersoy neler söyledi? Diva'nın sözleri Ajda Pekkan tarafından karşılık buldu mu merak ediliyor.

Bülent Ersoy, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan Ajda Pekkan hakkında neler söyledi? İkilinin arasının bir süredir bozuk olduğu biliniyor. Ancak genel olarak tartışma başlatan kişinin Diva olduğu da görülmekte. Son olarak bağlandığı bir programda önemli ifadelere yer verdi. Peki ya kendisiyle ilgili başka neler biliyoruz?

Ajda Pekkan'a Gönderme Yaptı

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'ın çok beğenilen performansı ve elbisesi ile ilgili "İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur" açıklamasında bulundu. Öte yandan Seren Serengil'in Ajda Pekkan'ı övmesinden sonra böyle bir açıklama yaptığı görülüyor. Kendisiyle ilgili başka neler biliyoruz yakın zamanda öğreneceğiz. İki ünlü isim arasındaki gerginlikten sonra neler yaşanacak?

Ajda Pekkan Yanıt Vermedi

Öte yandan Ajda Pekkan sessiz kalmayı tercih ediyor. Ünlü ismin bu yönde adım atması ise dikkat çekici. Diva'nın sessiz kalamaması ve göndermede bulunması ise tepki çekti. Sosyal medyada Ajda Pekkan'ın daha fazla desteğe sahip olduğu görülüyor.