Başarılı Oyuncu Murat Ünalmış'ı Derin Bir Korku Sardı! Murat Ünalmış Rolden Vaz Mı Geçecek?

Başarılı Oyuncu Murat Ünalmış'ı Derin Bir Korku Sardı! Murat Ünalmış Rolden Vaz Mı Geçecek?

En son ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova projesinde hayat verdiği Demir Yaman karakteriyle tanınan Murat Ünalmış, dizinin üçüncü sezonda final yapmasıyla sevenlerine veda etmişti. Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra yeni bir proje için görüşmelere devam eden Ünalmış, projeye yeşil ışık yakarsa Deniz Gezmiş’i canlandıracak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldıktan sonra setlere bir süreliğine ara veren Murat Ünalmış, yeni proje için görüşmelerini sürdürdüğünü açıklamıştı. İlgili projenin Deniz Gezmiş’in hayat hikayesini konu alan bir film olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu projeyi kabul ederse Ünalmış, 1972 yılında idam cezasıyla hayatını kaybeden Deniz Gezmiş rolünde olacak.

Murat Uslu ve Murat Ünalmış Bir Araya Geliyor!

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının hayat hikayesini konu alacak filmde yönetmen koltuğunda en son Kesişme : İyiki Varsın Eren filmiyle adını duyuran Mustafa Uslu yer alıyor. Ünlü yönetmene yakın isimlerden edinilen bilgiye göre Murat Uslu ve Murat Ünalmış, Deniz Gezmiş rolü için bir araya gelecekler. Şimdilerde Uslu’nun Ünalmış’a teklif götürmesi bekleniyor.

Murat Ünalmış Projeye Sıcak Bakıyor!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Murat Ünalmış kendisine gelecek projeye sıcak bakıyor. Oyuncu kadrosunun hazırlıkları sürerken Mustafa Uslu’da Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın ailelerinden izin almak için hazırlanıyor. Film severler, önemli isimlerin yer aldığı bu projeyi merakla bekliyorlar.