Barış Arduç'un Eşi Gupse Özay Aylar Sonra Karnı Burnunda Görüntülendi!

Barış Arduç'un Eşi Gupse Özay Aylar Sonra Karnı Burnunda Görüntülendi!

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın bir süredir ortalıkta olmaması dikkat çekiyordu. Barış Arduç, Alparslan Büyük Selçuklu ile gözükse de Gupse Özay hiç gözükmemekteydi. Güzel oyuncu, hamile olması nedeniyle zamanının önemli bir kısmını evinde geçiriyordu. Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile hayranlarına güzel haberi verdi...

Barış Arduç, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynadığı karakter ile adından söz ettiriyor. Alparslan karakterini canlandıran başarılı oyuncu, büyük ilgi çekmekte. Şimdi ise ünlü isim, dizinin sezon finali yapması ile birlikte İzmir'e gitti. Eşine daha fazla vakit ayıran oyuncu, Gupse Özay'ın yakın zamanda doğuracak olmasından dolayı hassasiyet ile ilgileniyor. Kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay ise 7 aylık karnı ile poz verdi.

Gupse Özay'dan Oyunculuk Mesajı!

Bir süredir ekranlarda gözükmemesi nedeniyle Gupse Özay'ın nerede olduğu soruluyor. Ancak kendisi bu süre zamanında çeşitli senaryolar yazdığını ifade etti. Hali hazırda çalıştığını ancak biraz daha arka planda kaldığını belirtiyor. Yakın zamanda kaldığı yerden oyunculuğa devam edeceğini vurguladı. Ancak önceliğinin bebeğinin doğması olduğunu da hatırlattı.

Bebeği 7 Aylık Oldu!

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın bebeklerinin doğmasına 2 ay kadar kaldı. 7 aylık bebeği ile karnı burnunda poz veren ünlü oyuncu, hayranlarının dikkatini çekti. Bakalım bebeklerinin adını ne koyacaklar?