Barış Akarsu Merhaba Film Fragmanı Paylaşıldı! Filmden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!

Barış Akarsu Merhaba Film Fragmanı Paylaşıldı! Filmden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!

Barış Akarsu Merhaba filminin fragmanı yayınlandı. Barış Akarsu hayranları filme dair görüntüleri izlemek için harekete geçti. Öyle bir zaman diliminde ekrana geldi ki duyanlar çok şaşırdı. Ünlü Rock sanatçısının anısına çekilen filmle ilgili bilinmeyenleri sizlerle paylaştık.

Barış Akarsu'nun 15. ölüm yıldönümünde çekilen filmi için pek çok kişi harekete geçti. Barış Akarsu Merhaba isimli filmin fragmanı paylaşıldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören film için fragman tarihi olarak öyle bir zaman seçildi ki pek çok kişi şaşırdı. İşte filme dair merak edilenler ve oyuncu kadrosu haberimizde yerini alacak.

Barış Akarsu'nun Doğum Gününde Paylaşıldı!

Barış Akarsu Merhaba filminin fragmanı doğum günü olan 29 Haziran'da paylaşıldı. Böylelikle ünlü oyuncu tekrardan anıldı. Oyuncu ile ilgili çeşitli detaylara filmde yer veriliyor. Fragmanı izleyenler ise oldukça başarılı bir proje beklediklerini ifade etti. Öte yandan filmle ilgili başka neler biliyoruz?

Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekti!

Barış Akarsu Merhaba'nın oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Filmde İsmail Ege Şaşmaz, Hüseyin Avni Danyal, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin,Burak Satıbol, Aytaç Uşun'un başrolde oynayacağı belirtildi. Oldukça kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu belirtelim. Filmin vizyona gireceği zaman ise heyecanla bekleniyor.