Bahar Candan Fotoğraflarını Paylaşarak 1 milyon TL Kazanmış!

Bahar Candan Fotoğraflarını Paylaşarak 1 milyon TL Kazanmış!

Bahar Candan'ın fotoğraflarını paylaşarak 1 ayda kazandığı parayı duyunca şok olacaksınız. 1 milyon TL'lik geliri sadece ilk ayda elde ettiğini duyurdu. Sırf bu gelişme bile herkesi şaşırttı. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşanacağı merak ediliyor. Ünlü ismin ağzından çıkan açıklamalar şaşırttı.

Bahar Candan, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir isim. Moda programında ünlendi ve ses tonundan mimiklerine kadar çeşitli davranışlarıyla adından söz ettirdi. Şimdi ise gelinen noktada kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Ünlü ismin internet üzerinden bir ayda kazandığı parayı sizlerle paylaşacağız. Bu noktada büyük bekleyiş sürüyor.

Onlyfans'a Katıldı!

Bahar Candan'ın Onlyfans sitesi üzerinden hesap açtığı ve burada müstehcen paylaşımlarda bulunduğu öğrenildi. Kendisinin kazancını duyduğunuzda şok olacaksınız. Bir ay gibi kısa sürede 1 milyon TL kazanç elde ettiği öğrenildi.

Anlaşma Yapmış

Onlyfans sitesi ile anlaşma yaptığını belirten Bahar Candan, buradan da ek gelir elde ettiğini belirtti. Açıklamasında ise ” başlamadan önce anlaşma yaptım zaten oraya girdiğim için de para aldım, Instagram'ı hiç nude kullanmadım cinselliğimi abartarak kullanmadım" ifadesine yer verdi. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte kendisi hakkında daha fazla bilgi elde ettik.