Ayşe Bade Gökhan Çıra ile Olan Mesajların İfşa Etti! Selin Ciğerci'den Her Ayrıldığında Yazıyormuş!

Ayşe Bade Gökhan Çıra ile Olan Mesajların İfşa Etti! Selin Ciğerci'den Her Ayrıldığında Yazıyormuş!

Selin Ciğerci'nin eski eşi olan Gökhan Çıra, şu sıralar Ayşe Bade isimli fenomen kadın ile olan yazışmalarıyla gündemde. Ayşe Bade, Gökhan Çıra ile olan özel mesajlarını ifşa etti. Bu gelişmeyle birlikte sosyal medyada şok etkisi yaşandı.

Ayşe Bade, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada çeşitli ifadelere yer verdi. Selin Ciğerci'nin eski eşi olan Gökhan Çıra'nın kendisine ve arkadaşlarına düzenli olarak yazdığını ifade etti. Öyle ki Selin Ciğerci'den her ayrıldığında mesaj attığını ifade ederek mesajları ifşaladı. Gökhan Çıra ise bu habere çok sinirlendi.

Gökhan Çıra ile Olan Mesajları Paylaştı

Ayşe Bade, yaptığı açıklamada "Selinden her ayrıldığında bana ve benim tüm kız arkadaşlarıma aynı anda yürümesi bana normal gelmiyor" ifadesini kullandı. Bu paylaşım kısa süre içerisinde gündem oldu. Gökhan Çıra ise küfürle karşılık verdi ve herkesi şaşırttı.

Gökhan Çıra Küfürlü Konuştu

Gökhan Çıra, yaptığı açıklamada "Sen ne değişik ... da Twitter'a ben atmışım gibi yapıyorsun" ifadesini kullandı ve herkesi şaşırttı. Daha sonra kendisi de aldığı ekran görüntülerini paylaşarak yanıt verdi. Bundan sonra ne olacağı merakla bekleniyor.