Ata Demirer Mesleği Bırakıyor mu? Resmi Açıklama Ata Bey'den Geldi!

Ata Demirer Mesleği Bırakıyor mu? Resmi Açıklama Ata Bey'den Geldi!

Ata Demirer, yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettirmekte. Ünlü komedyenden öyle bir hamle geldi ki herkes şok olacak. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Ata Demirer öyle bir yatırım yaptı ki duyanlar ne diyeceğini bilemiyor.

Ata Demirer, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekecek bir hamle ile adından söz ettiriyor. Pek çok ünlü gibi kendisinin de emlak yatırımına yöneldiği ortaya çıktı. Ünlü komedyen, tarihi yapılarla fazlasıyla etkilenmekte. İstanbul içindeki bazı tarihi yapıları satın alarak burada restorasyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

Butik Otel Yapıp İşletecek!

Öte yandan bu restorasyon çalışmalarının temel amacı butik otel yapıp işletmek diye tahmin edilmekte. Çeşitli apart hizmeti verebileceği de belirtiliyor.  Dolayısıyla emlak yatırımında çok daha farklı bir yola girdiği görülmekte. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ortaya çıkıyor.

Ünlülerden Emlak Yatırımına Yoğun İlgi!

Pek çok ünlü, emlak yatırımı ile yakından ilgilenmekte. Kenan İmirzalıoğlu da onlardan biri. Dolayısıyla emlak ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ata Demirer ise çeşitli detaylara yer verecek mi yakın zaman sonra ortaya çıkacaktır. Ünlü ismin yatırımları şimdiden büyük ses getirdi.