Aslı Enver Çocuğu İçin Bölüm Başı 150 Bin Dolar Almayı Reddetti!

Aslı Enver Çocuğu İçin Bölüm Başı 150 Bin Dolar Almayı Reddetti!

Aslı Enver'den gelen şok eden açıklamalarla birlikte bölüm başı 150 bin dolar almayı reddettiği doğru mu? Ünlü oyuncu, hamile olduğu için dizide oynama teklifini reddetti. Üstelik dizi kadrosuna önce katılıp sonra ayrıldığı için de 15 bin dolar ceza ödedi.

Aslı Enver ile ilgili önemli iddialara yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu detaylarla birlikte merak edilenlere yer verildi. Aslı Enver hakkında öyle bilgiler verildi ki duyunca şok olacaksınız. Ünlü oyuncunun iddialar doğrultusunda başına gelenler dikkat çekti. Öte yandan hamile olduğu belirtiliyor. Kendisi bu konuda açıklama yapacak mı?

Hamile Olunca Diziyi Bıraktı

Benim Adım Farah dizisinden ayrılmasının nedeni hamileliği olduğu belirtiliyor. İddialar doğrultusunda bölüm başı 150 bin dolar almayı reddetmesiyle birlikte sözleşmeyi ihlalden 15 bin dolar ödemede bulundu.

Henüz Yanıt Vermedi

Aslı Enver'in henüz bu iddialara yanıt vermediği görüldü. Ünlü isimden gelebilecek herhangi bir açıklama, detayları ortaya çıkaracaktır. Öte yandan bizleri bekleyen çeşitli gelişmeler de yanıt bulacağa benziyor. Aslı Enver'den gelen açıklamaları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.