Aslı Enver Bu Sefer Fena Yakalandı! Aşk Yaşadığı Kişi Ortaya Çıktı!

Aslı Enver Bu Sefer Fena Yakalandı! Aşk Yaşadığı Kişi Ortaya Çıktı!

Aslı Enver, gündeme öyle iddialarla geldi ki herkesi şok etti. Kendisiyle ilgili merak edilenler yanıt buldu. Ünlü iş insanı ile birliktelik yaşadığı düşünülüyor. Yeni bir aşka yelken mi açtı soruları çok sık sorulmaya başlandı. İşte güzel isimle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Aslı Enver kiminle aşk yaşıyor? Ünlü oyuncu, son zamanlarda çeşitli iddialar ile gündeme geldi. Kendisinin kiminle birliktelik yaşadığıyla ilgili bazı detayları öğrendik. Öte yandan kısa süre önce Önder Öztarhan'dan ayrıldığını belirtelim.

Oyuncunun Sevgilisi Kim?

İddialara göre güzel oyuncu, Berkin Gökbudak ile aşk yaşamakta. İkilinin bu gelişmeye yönelik bir açıklaması henüz bulunmamakta. Öte yandan birlikte fotoğraf da paylaşmadılar. Dolayısıyla haklarında herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Murat Boz ile Gündemdeydi

Aslı Enver, geçmişte Murat Boz ile ilişkisi ile gündeme geliyordu. Oyuncu bir süre dizi ve film setlerinde yer almayınca oyunculuk kariyerine devam edip etmeyeceği merak konusu haline gelmişti. Ancak şu sıralar adından söz ettiriyor ve yakında çeşitli yapımlarla izleyici karşısına çıkacaktır. Oyuncu ile ilgili merak edilen diğer detayları da sizlerle paylaşacağımızı belirtelim.