Aslı Bekiroğlu Konuşanlar'da Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Kendi İfşaları Hakkında Konuştu!

Aslı Bekiroğlu Konuşanlar'da Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Kendi İfşaları Hakkında Konuştu!

Aslı Bekiroğlu, Konuşanlar programına katıldı ve ifşalarıyla ilgili konuştu. Görüntülere dair söyledikleri ise bomba etkisi yarattı. Hasan Can Kaya ise bambaşka bir itirafta bulunarak gündemi iyice karıştırdı. Konuşanlar programına damgasını vuran olay büyük ses getirecek.

Aslı Bekiroğlu, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Konuşanlar programındaki güncel gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Ünlü isim, Hasan Can Kaya'ya kötü bir hatırasını anlatacakken bir anda ifşalarından söz etti. İnternete yazılması halinde hakkındaki kötü olayları görebileceklerini ifade etti ve güldü. İzleyiciler de gülmeye başlayınca sunucudan da bir itiraf geldi. Peki Konuşanlar programında neler yaşandı?

Aslı Bekiroğlu'ndan Şok Sözler!

Aslı Bekiroğlu, yaptığı açıklamada "Buraya gelmeden arkadaşımla konuştuk, kötü hikaye olarak ne anlatabilirim diye. Arkadaşımda dedi yazsınlar internete Aslı Bekiroğlu diye orada her şey çıkıyor."  sözlerine yer verdi. İfşaları hakkında çekinmeden konuşan ünlü isim, detay paylaşmasa da esprili bir dil ile konuştu.

Hasan Can Kaya'dan İfşa İtirafı!

Hasan Can Kaya ise esprinin dozajını artırdı ve "Çok karaktersiz bir şey söyleyeceğim. Sen gelmeden internete yazdık, baktık" dedi. Programdaki herkes gülmeye başladı. Aslı Bekiroğlu'nun da bundan rahatsız olmadığı ve kendisinin de güldüğü belirtildi.