Arda Turan Hapis Cezası Aldı mı? Berkay Şahin'e Silah Çektiği İddia Ediliyordu!

Arda Turan Hapis Cezası Aldı mı? Berkay Şahin'e Silah Çektiği İddia Ediliyordu!

Arda Turan ve sevenlerinin merakla beklediği cinsel taciz suçlamasında sonuç açıklandı. İstanbul 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararı ile birlikte Arda Turan ceza aldı mı? Berkay Şahin ve eşine cinsel taciz ettiği iddiası gündemdeydi. Silah kullandığı da iddialar arasındaydı.

Birkaç yıl önce kamera kayıtları ile ortaya çıkan ve gündem haline gelen bu olay, çok konuşulmuştu. Arda Turan'ın silah ile hastaneye gittiği ve Berkay Şahin ile eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddia ediliyordu. Bu gelişmelerle birlikte Arda Turan için nasıl bir karar verildi? İstanbul 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararı açıklandı.

Arda Turan'a Beraat Kararı

Arda Turan, cinsel  taciz iddiası ile yargılandığı davadan ikinci defa beraat etti. Bu gelişme sonrası ünlü futbolcu ve sevenleri çok sevindi. Türkiye'de magazin gündeminden bir türlü düşmeyen bu haber karşısında çeşitli gelişmeler yaşanıyordu. Öyle ki artık dava ile ilgili merak edilenler de yanıt bulmuş oldu.

Burak Yılmaz İfade Vermişti!

Burak Yılmaz, verdiği ifadede yaşananları tek tek anlatmıştı. Ancak bazı detaylara hakim olmadığını açık bir şekilde söyledi. Gece kulübünde yaşanan olayla birlikte silahla ilgili gelişmelere de açıklık getirdi. Birinin "silahımı getir" diye seslendiğini duydu ancak bunun Arda olup olmadığını kestiremediğini söyledi. Davadan çıkan beraat kararı sonrasında pek çok şey neticelendi.