Aras Bulut İynemli Atatürk Dizisi Rolü İçin Heyecanlı! Hazırlıkları Tamamladı!

Aras Bulut İynemli Atatürk Dizisi Rolü İçin Heyecanlı! Hazırlıkları Tamamladı!

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisinde başrol oynayacağını biliyorduk. Dizinin kamera arkası çekimlerinde ünlü oyuncudan bir açıklama geldi. Kendisinin ifade ettiğine göre dizi için çok heyecanlı. Öte yandan diziye dair bilinmeyenleri de bizlerle paylaştı.

Disney Plus'ın en etkili dizilerinden biri olacak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı dizi Atatürk için geri sayım başladı. Dizideki çekimler bir yana çeşitli sorular da yanıt buldu. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Dizide başrolü oynayan Aras Bulut İynemli'den önemli açıklamalar geldi.

Belirli Bir Yılda Oynayacak

Atatürk'ün belirli yıllarını canlandıracağını söyleyen Aras Bulut İynemli, önemli bir ipucu vermiş oldu. Öte yandan oyuncudan gelen açıklamalar fazlasıyla önemliydi. Kendisi, dizi için çok heyecanlı olduğunu belirtti ve senaryoyu okurken duygulandığını da ifade etti. Açıklamasında  “Layık olmaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşallah yapacağım da. Bütün ekip heyecanlı, ulu önderimizi anlatmak için. Gerçekten okurken heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor” dedi.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Atatürk dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu haline geldi. Bu sorunun henüz yanıt bulmadığını belirtelim. Çünkü çekimler hali hazırda sürüyor ve gerekli çalışmalar tamamlanmadı. Ancak her şey hazır olduğunda dizinin Disney Plus üzerinden izlenebilir olacağını söyleyebiliriz.