Altın Kelebek Ödülleri Töreni Podyuma Döndü! Ünlüler Dekolte Yarışı Yaptı!

Altın Kelebek Ödülleri Töreni Podyuma Döndü! Ünlüler Dekolte Yarışı Yaptı!

Gülsim Ali İlhan, Altın Kelebek Ödülleri'nde boy gösterdi. Güzel oyuncu, giymiş olduğu dekolteli kırmızı elbise ile bir kez daha adından söz ettirdi. Gönül Dağı'nın Dilek'i güzelliğiyle dikkat çekerken hayranlarının dilinden kurtulamadı. Sosyal medya ünlü oyuncuyu konuştu.

Bu yıl 47.'si düzenlenen ve Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'ne ünlü oyuncular damgasını vurdu. Kadın oyuncuların seçmiş olduğu kıyafetler heyecanla takip edildi. Modaya uyan ve renk uyumunu gözler önünde bulundurarak seçilen kıyafetler oyunculara çok yakıştı. Melis Sezen'in yanı sıra Gülsim Ali İlhan da sahnede yerini aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı. Güzel oyuncu, kırmızı rengini en iyi şekilde temsil etti. Hayranları kendisine bir kez daha aşık oldu.

Dekoltesiyle Dikkat Çekti

Gönül Dağı dizisinin Dilek'i olarak bilinen Gülsim Ali İlhan, giymiş olduğu dekolteli kırmızı elbisesiyle gözler önündeydi. Daha önce model olarak adından söz ettire ünlü isim, şimdilerde oyunculuk yapıyor ve kariyerine bu şekilde devam ediyor. Beğeni yağmuruna tutulan oyuncuyla ilgili olumlu yorumlar yapıldı. Güzelliğinden ve zarafetinden ödün vermemesi de dikkat çekti.

Takipçi Sayısı Fırladı!

Gülsim Ali İlhan'ın dekolteli görüntüsünden sonra sosyal medya bu görüntüleri konuştu. Takipçi sayısının da arttığı görüldü. Başrolde Berk Atan ile beraber oynuyor. TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda Taner ve Dilek aşkı konu edilmekte. Dizi seyircileri, ödül töreninde özellikle de Gülsim Ali'yi izledi.