All Star Survivor 2022 Yarışmasında Koranvirüs Vakası Meydana Geldi! All Star Survivor 2022 Ara mı Verecek?

All Star Survivor 2022 Yarışmasında Koranvirüs Vakası Meydana Geldi! All Star Survivor 2022 Ara mı Verecek?

Survivor ALL Star TV8 ekranlarında heyecan yaratmaya devam ediyor. Ancak öyle bir talihsizlik yaşandı ki yarışmacıların hayranları tarafından şoke edici gelişme oldu. Tüm dünya üzerinde salgın çok hızlı şekilde ilerleme sağlıyor. Survivor ALL Star yarışmacılarda koronavirüs gözüktüğü söylendi. Yaşanan durumda hangi yarışmacılarda koronavirüs gözüktü detaylar haberimizde.

Survivor All Star 2022 yılı içerisinde yeni kurallar ve yeni oyunlarla birlikte oldukça kendini çekmişti. Survivor Ünlüler Gönüller olarak yarışma tarihinde iz yapmış ve performansı yüksek olan kişiler seçilerek yarışmaya getirildi. Başladığından itibaren yarışma reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ancak bu dönem içerisinde olumsuzluklar meydana geldi.

Survivor All Star Hangi Yarışmacı Koronavirüse Yakalandı?

Yarışma esnasında seyirciler tarafından dikkatle takiple edilen süreçte üç yarışmacının olmadığı gözüktü. Bu yarışmacılar Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema olarak yer alıyor. Üç yarışmacının koronavirüs testinin pozitif çıkıp karantina kaldığı iddia ediliyor. Yarışmacıların yedi gün boyunca karantina kalacağı ifade edildi.  Haberi duyan yarışmacının hayran kitlesi de üzüntüyle karşıladı.

Diğer yarışmacılardan Mert Öcalan ve Merve Aydın’ın semptom gösterdiği konuşuluyor. Test sonuçlarının negatif çıktığı ancak takip edilip duruma göre hareket edildiği söyleniyor. Resmi bir açıklama gelmeyen açıklamada ilerleyen zamanlarda daha net bilgiler görebileceğiz.

Gelen bilgiler sosyal medya üzerinden sağlanarak hareket ediliyor. Yarışmacılar da bu konuyla tedirgin bir şekilde hareket ediliyor. Eğer koronavirüs yayılırsa yarışmaya ara verilme ihtimali de yer alıyor.