All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Sercan Yıldırım Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Sercan Yıldırım Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Sercan Yıldırım Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Sercan Yıldırım Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor ALL Star yarışmacılardan olan Sercan Yıldırım hakkında merak edilen bilgileri konumuzda derledik. Yarışma gittikçe daha fazla zorluk ve mücadelesi de artıyor. Ünlü futbol oyuncusu Survivor hayatına başlamasıyla oldukça farklı gündemlerle geldi. Yeni yarışmada performansı merak edilirken hakkında daha fazla bilgi etmek isteyenler de yer alıyor.

Sercan Yıldırım, doğum tarihi 5 Nisan 1990’dır. Bursa da dünyaya gelen Sercan Yıldırım 7 yaşında Bursaspor alt yapısında futbola ilk adımlarını başlattı. 2006 yılında Pepsi Cup Turnuvası düzenlendi. Burada en değerli oyuncu seçilerek dikkatleri kendine çekmeyi başardı.

Survivor Sercan Yıldırım Kariyeri

Sercan Yıldırım futbolda zirve dönemini Bursaspor da yaşadı. 2008-2009 sezonunda şampiyonluk yaşamasıyla birlikte en değerli oyuncular arasında girmişti. Sercan Yıldırım Galatasaray transfer olmasıyla birlikte çok ses getirdi. 3 milyon Euro bedelle 2011 yılında transfer oldu. Galatasaray kariyerinden sonra Sivasspor, Şanlurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formalarını giydi. Ayrıca milli takım içinde ter döken futbolcu ilerleyen zamanlarda futbol kariyerini sonlandırdı.

Survivor Sercan Yıldırım Survivor’a Ne Zaman Katıldı?

Survivor Sercan Yıldırım ilk olarak 2020 yılında Survivor’a katıldı. Yarışma da attığı adımlar ve çokça sosyal medya üzerinde paylaşımlar sağlandı. Gündemden hiç düşmeyen ünlü yarışmacı 2022 Survivor All Star yarışmasında gösterecek. Geldiğinden itibaren çokça gündemden düşmeyecek şekilde yer alıyor. İlerleyen zamanlarda yarışmada ne tür performans gösterecek göreceğiz.