All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Ogeday Girişken Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Ogeday Girişken Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Ogeday Girişken Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Ogeday Girişken Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor Allstar yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmalarda her bölüm zorluk seviyesi daha da devam ediyor. Bu zorluğun artmasıyla seyircilerin de favori yarışmacısı da yer alıyor. Performansıyla ön plana çıkan ve eski şampiyon olarak yarışan Ogeday Girişken hakkında araştırmalar yapılıyor. Ogeday Girişen adına tüm merak edilen konular ve cevapları konumuzda paylaşımı sağlanmıştır.

Survivor Ogeday Girişken 27 Nisan 1992 doğumludur. Adana ilinde doğmuştur. Eğitim hayatını Adana da tamamlayan Ogeday, Marmara Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Öğretmenliği bölümünü bitirdi.

Survivor Ogeday Girişken Kariyeri

Survivor Ogeday Girişken mezun olması sonrasında Fenerbahçe de lisanslı sporcu olarak yer aldı. Kürek sporu dalında 10 yıl boyunca hizmet verdi. Dünya sıralamalarına giren yarışmacı Survivor katılmasıyla birlikte daha da ünlendi. Survivor 2017 yılında katıldı. Yarışmada verdiği üst düzey performansıyla ve duruşuyla seyircilerin oldukça dikkatini çekti. 2017 yılında Survivor şampiyonu olarak büyük beğeni sağladı.

Survivor hayatı sonrasında Litvanya da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonasında 8.sırada tamamladı. Bir Litre Gözyaşı dizisinde 2018 yılında Teoman karakteriyle oyunculuğun ilk adımını atmıştır.

2019 yılında ise Savaşçı dizisinde rol aldı. Burada Astsubay Çavuş Demir Döğer karakterini hayat vererek seyircilerinde beğenisini daha çok kazandı. 2022 yılıyla birlikte Survivor All Star yarışmasına geri dönerek eski günleri tekrardan yaşamak istiyor. Yarışmacının fazla hayran kitlesi bulunuyor. İlerleyen zamanlar ne tür performans gösterecek göreceğiz.