All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Merve Aydın Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Merve Aydın Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Merve Aydın Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Merve Aydın Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor eski yarışmacılarından olan Merve Aydın döneminde mücadelesiyle birlikte akıllara kazanmıştı. Finale kadar gelen ve bu yerde ikinciliği eden yarışmacı tekrardan sahalara dönerek yarım kalan işini tamamlamak istiyor. Merve Aydın hakkında konumuzda bilmek istediğiniz ve aratılan soruları tek bir konu altında toparlayarak sunduk.

Survivor All Star kadın yarışmacıları arasında ilk akla gelen yarışmacılardan biri de Merve Aydındır. Milli sporcu olan ve mücadele hırsıyla ön plana çıkan oyuncu en son 2015 yılında Survivor’a katılmıştı. Yarışmacı bu yarışmadan ikinci olarak ayrılmıştı.

Survivor Merve Kaç Yaşında?

Merve Aydın 17 Mart 1990 yılında doğdu. İstanbul ilinde doğan oyuncu milli sporcudur. Başarıları olarak 800 metre açık hava ve salon Türkiye rekoruna sahiptir. Merve Aydın en çok katıldığı 2012 Yaz Olimpiyatlarında kendini duyurmuştur.

Yarışma esnasında sakatlık yaşanmasından sonra sakat bir şekilde yarış çizgisine kadar giderek bitirmeyi başararak burada mücadele hırsı yer aldı. 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştı. Bu süreçten sonra Survivor yarışmasına katılarak en akılda kalan kadın yarışmacı olarak yerini aldı.

Survivor Allstar dönen 31 yaşındaki Merve Aydın, yarım kalan hedefini tamamlamak istiyor. Büyük final koltuğunda Turabi’yle kalan milli sporcu, halk oylamasında kaybetmiştir. Yeni şartlar altında ne tür performans gösterecek şimdiden merak edilenler arasında yer alıyor. Hayran kitlesi tarafından oldukça fazla desteklenen yarışmacı ne tür etkiler gösterecek göreceğiz.

Merve Aydın Evli mi?

Merve Aydın, 2018 Mehmet Akif Filiz ile evlendi. Bunun yanında Barias adlı erkek çocuğuna da sahiptir. Sosyal medya hesaplarından da bu mutluluğunu hayranlarıyla paylaşmaktadır.