All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Hikmet Tuğsuz Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Hikmet Tuğsuz Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Hikmet Tuğsuz Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Hikmet Tuğsuz Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor 2022 All Star başlamasıyla kadroda iddialı isim yer alıyor. Survivor tarihine iz bırakan yarışmacıları daha zorlu şartlarda yer veren yapımda bazı konular merak ediliyor. Yarışmaya katılan kişilerin merak edilen bilgileri de araştırılıyor. Konumuzda Hikmet Tuğsuz için en çok merak edilen bilgileri derledik.

Survivor All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz ilk olarak Survivor 2019’da gördük. Yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı bırakılmak zorunda kalan yarışmacının tekrardan gelerek tam anlamıyla bitirmek istiyor.

Survivor Hikmet Tuğsuz Kaç Yaşında?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986 yılında doğdu. Doğum yeri Antalya olan yarışmacının Adnan Menderes Üniversitesi ve Spor Yüksekokulu mezunudur. Spor hayatına küçüklükten itibaren antrenörlerin yönlendirmesiyle başladı. İlkokul 4.sınıfta spor ayakkabı ödüllü yarışmaya katılmasıyla ilk başlangıcı oldu. Spor ilk olarak ilgi odağı olmasıyla birlikte kariyerinde de bunun üzerine gitti.

Survivor Hikmet Tuğsuz Kariyeri

Survivor Hikmet Tuğsuz katıldığı yarışmalarda başarı elde etti. Atletizm içerisinde başarılı derecelere sahiptir. Hentbol, futbol, voleybol, triatlon gibi alanlarda takımlarda yer aldı.

Antrenörlük hayatında birçok kişiyi yetiştirdi. Kırkpınar başpehlivanları olan Okan Acar, Ali Gürbüz, Bayram Arslantaş, Ertuğrul Dağdeviren gibi sporculara antrenörlük yaparak ilerleme sağladı. Yarışmacı tekrardan Survivor All Star yarışmasına dönerek yarım kalan işini başarmak istiyor. İlerleyen zamanlar içerisinde nasıl performans göstereceği de merak ediliyor. Hayran kitlesi de performansı, karakteri ve duruşu desteklenen yarışmacı desteklenmeye devam ediyor.