All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Evrim Keklik Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Evrim Keklik Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Evrim Keklik Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Evrim Keklik Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Ada şartları zorlu olmasıyla birlikte ayrı bir heyecanlı geçen yarışmada her geçen gün daha da etkisi gösteriyor. Ünlüler kadrosunda yer alan Evrim Keklik hakkında merak edilen konuları birleştirdik. Performans ve hırsıyla birlikte ön plana çıkan oyuncunun hiç bilmediğiniz yönleri de görmüş olacaksınız.

Evrim Keklik 14 Mart 1991 yılında doğdu. Doğum yeri İstanbul olan yarışmacının birçok yarışma ve programda yer alarak kendini göstermiştir. Kariyerinde yüzme antrenörlüğü yapmaktadır. Eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde tamamlamıştır. Voleybol dalına küçük yaştan beri ilgi duyduğundan üniversite birinci sınıfta başladı. Yaklaşık olarak 10 yıl boyunca voleybolla ilgilendi. Fenerbahçe Kulübünde başlayan serüveni uzun yıllar boyunca devam etmiştir. Ancak yaşadığı sakatlıktan dolayı voleybola ara verme kararı almıştır.

Evrim Keklik Ne Zaman Survivor’a Katıldı?

Evrim Keklik Survivor’a 2020 yılında katıldı. Hırslı yarışması ve performansıyla birlikte seyircilerin dikkati çekmiştir. Survivor sonrasında magazin programında yorumculukta yaptı. Kim milyoner olmak ister programına katılan yarışmacı 30 bin TL ödül kazandı. Masterchef programına konuk oyuncu olarak katıldı. Survivor All Star kadın yarışmacılarından olan Evrim Keklik favori aday olarak da gösteriliyor.

Evrim Keklik Sevgilisi Var mı?

Evrim Keklik magazin gündemine iddia edilen aşk haberleri bulunuyordu. Bununla ilgili olarak hiçbir açıklama yapmayan yarışmacı net bir bilgi bilinmiyor.