All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Barış Murat Yağcı Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Barış Murat Yağcı Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Barış Murat Yağcı Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Barış Murat Yağcı Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor All Star yarışmasında kadro açıklandığından beri en çok konuşulan yarışmacılardan biri de Barış Murat Yağcı oldu. Sık sık gündeme gelen yarışmacı önceki Survivor döneminden nasıl performans göstereceği de merak ediyor. Seyirciler Barış Murat Yağcının hayatıyla ilgili olarak merak edilenleri de araştırıyor. Konumuzda tüm detaylarına yer verdik.

Survivor Barış Murat Yağcı 1991 yılında doğmuştur. Doğum yer İzmir olan Barış Murat Yağcı, eğitim hayatını Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamlamıştır. İkinci kez okumaya başlayan yarışmacı Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimiyle devam etmektedir.

Barış Murat Yağcı Kariyeri

Barış Murat Yağcı Efes Pilsen spor kulübü basketbolcu olarak oynamıştır. Profesyonel kariyerinde sakatlık yaşanmasından sonra basketbola veda etti. Bu dönemden sonra modellik de yaptı.

Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak seçildi. Boyu 1.92 metre olan yarışmacının, çoğu kişinin de dikkatini çekti. Kocamın Ailesi dizisinde ilk dizi hayatına başladı. Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştı. Son olarak da Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Barış Murat Yağcı Survivor’a Ne Zaman Katıldı?

Barış Murat Yağcı Survivor hayatı 2020 yılında başlamıştı. Başarılı yarışmacı final koltuğuna kadar geldi. Ancak burada ikinci olarak bitirdi. Survivor All Star tekrardan dönerek bu serüveni lider olarak tamamlamak istiyor. Yarışmacının performansı da seyirciler tarafından da takip ediliyor. Yüksek takipçisini bulunduran ünlü yarışmacı ne tür sonuçlar alacak göreceğiz.