All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Ayşıl Özaslan Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Ayşıl Özaslan Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Ayşıl Özaslan Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Ayşıl Özaslan Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor All Star yenilikleri devam ediyor. Yeni gelen adaylardan biri olarak Ayşıl Özaslan oldu. Dokunulmazlık Oyununda gelen yedek yarışmacı Ayşıl Özaslan ünlüler grubunda yer alıyor. Şimdiden nasıl performans göstereceği de merak ediliyor. Yeni gelmesiyle birlikte internette adına araştırmalar yapılmaya başladı. Survivor Ayşıl Özaslan ilgili tüm merak edilen bilgiler konumuzda…

Ayşıl Özaslan 1978 yılında doğmuştur. Doğum yeri İstanbul olan yarışmacının, eğitim hayatı Marmara Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü okumuştur. Sonra New York Berkeley College üniversitesine giderek ekonomi bölümünü okudu.

Ayrıca çeşitli spor dallarıyla uğraşarak kendini göstermektedir. Dil konusunda oldukça bilgiye sahip olan yarışmacı, Almanca, İngilizce, Rusça bilmektedir. Gelişmeyi seven yarışmacı, yeni yarışmasında oldukça iddialı olarak yer alıyor.

Survivor Ayşıl Özaslan Kariyeri

Ayşıl Özaslan mezuniyet sonrasında Amerika da bir dönem yaşamıştır. Kendisine işletme açmıştır. İlerleyen zamanlarda Türkiye’ye geri dönüş sağlayarak özel firma anlaşma sağlayarak müdürlük yapmıştır. Bu süre içerisinde Türkiye Müdürlüğünü yapmaya devam etmektedir.

Survivor Ayşıl Özaslan Ne Zaman Katıldı?

Ayşıl Özaslan eski yarışmacılarından biri olarak yer almaktadır. 2007 yılında Survivor’a katılmıştır. Bu yarışmadan finale kadar kalmıştır. Ancak başarılı olmamıştır. Ayrıca Fear Factor yarışmasına katılmıştır. En son televizyon yarışmalarından biride Boksun Yıldızı programında yer almıştır. Son olarak da Survivor All Star yedek kadrodan katılarak tekrardan performansı göstermek istiyor. İlerleyen zamanlar ne tür performans gösterecek merak ediliyor.