Alişan ve Buse Varol Yeni Mahkemelik Oldular! Buse Varol Rekor Tazminat İstediklerini Açıkladı..

Alişan ve Buse Varol Yeni Mahkemelik Oldular! Buse Varol Rekor Tazminat İstediklerini Açıkladı..

Alişan ve Buse Varol'un mahkeme salonunda çekilen fotoğrafı şaşırttı. Sosyal medyada bir anda boşanma iddiaları yükseldi. Ancak gerçek bambaşka çıktı. Alişan'ın tazminat davası açtığı kişi kim? Milyonların yakından takip ettiği davaya ilişkin bilinmeyenler ortaya çıktı...

Alişan ve Buse Varol'un adliyede çekilmiş olan fotoğrafı büyük ses getirdi. İkilinin neden oraya gittiği merak konusu oldu. Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan görüntülerle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya Alişan ve Buse Varol tekrardan mı kavga etti? İkilinin boşanacağı iddia ediliyordu ancak gerçekler bambaşka. Alişan'ın bundan yıllar öncesinde geçirdiği operasyon sonrasında başına gelenlerden ötürü mahkemelik olmasıyla ilgili.

Alişan Yağ Aldırırken Ölümden Döndü!

Alişan, göbeğindeki yağları eritmek için spor yerine yağ aldırmaya operasyonuna başvurdu. Doktorun yağ aldırma esnasında Alişan'ın vücuduna zarar verdiği ve morluklar oluşmasına neden olduğu belirtiliyor. Daha sonra ünlü türkücü bu gelişmeyle beraber davacı oldu.

12 Milyon TL'lik Tazminat

Alişan, kendisini çok kötü bir duruma sokan ve ölümüne dahil neden olabileceği iddia edilen doktor için tazminat davası açtı. 12 milyon TL'lik dava ile birlikte mahkemenin bunu nasıl değerlendireceği merakla beklenmeye başlandı.