Alişan Kolay Yolu Seçti! Soluğu Mahkemede Aldı!

Alişan Kolay Yolu Seçti! Soluğu Mahkemede Aldı!

Alişan zayıflamak için bıçak altına yattı ancak az daha hayatına mal oluyordu. Yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Kendisi, yağlarını aldırmak için spor yerine operasyonu tercih etti. Ancak doktorun hatalı işlem yaptığı ortaya çıktı. Olay sonrası Alişan, mahkemeye giderek dava açtı.

Alişan, spor yapmak yerine yağlarından kurtulmak için ameliyat olmayı tercih etti. Karın bölgesindeki yağların erimesi için bir doktorla anlaştı. Yapılan anlaşma sonrası bıçak altına yattı. Bu operasyondan sonra vücudunda morluklar oluştu. Ünlü isim derhal mahkemeye gitti ve eşiyle birlikte şikayetçi oldu.

Hayatına Neden Olabilirdi!

Operasyonun hayatına dahi neden olabileceğini belirten Alişan, operasyondan büyük pişmanlık duyuyor. Yağlarını eritmek için spor yapmak yerine çok daha basit bir yöntem olan yağ aldırma operasyonunu tercih etmesi de tepki çekmişti. Ünlü ismin neden böyle bir şeye karar verdiği ise bilinmiyor. Hali hazırda çok fazla yağ kütlesinin olmamasına rağmen kolaya kaçması hayranlarının endişelenmesine neden oldu.

Doktordan Şikayetçi!

Kendisini yağ operasyonuna ikna eden ve vücudunda çeşitli morlukların meydana gelmesine neden olan doktor ise mahkemelik oldu. Alişan'ın hakkını hukuk yolu ile arayacağı belirtiliyor. Mahkemeden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu haline geldi. Eşi Buse Varol ile görüntülenen Alişan, şaşırtıcı olayı basınla paylaşmıştı.