Ali Sunal Duyurdu! Güldür Güldür Show Yayından Kaldırıldı!

Ali Sunal Duyurdu! Güldür Güldür Show Yayından Kaldırıldı!

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show programına dair çeşitli detaylar paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa dair neler biliyoruz? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. 9. sezonuyla final yapan program, kanal tarafından yayından kaldırıldı mı? Ali Sunal üzücü haberi izleyicilere verdi.

Güldür Güldür Show ile ilgili verilen karar dikkat çekti. 9 sezondur yayın hayatına devam eden programın sezon finali yaptığı açıklandı. Peki ya program bir daha ekrana gelecek mi? Show TV'nin sevilen programı ile ilgili çeşitli detaylar paylaşıldı. Öyle ki Ali Sunal'ın da başrolde yer aldığı ve skeçlerle adından söz ettiren program için kritik anlar yaşanıyor.

Yayından Kaldırıldı mı?

Güldür Güldür'ün yayından kaldırılması beklenmiyor. Nedeni ise reytinglerde güzel iş çıkarması. Üstelik son zamanlarda eleştirel skeçler de çekmesi nedeniyle büyük ilgi gördü. Sosyal medyanın şüphesiz en konuşulan komedi programları arasında yerini aldı. Bu yüzden kanalın programı bırakacağı düşünülmüyor. Güncel detaylarla birlikte programa dair merak edilenler yanıt bulacak.

10. Sezon Çekimleri Başlayacak

Öte yandan 9. sezon final yaptı ancak 10. sezona yakında başlanacak. Çekimlerin başlamasıyla birlikte sosyal medya üzerinden duyuru yapılacağı belirtildi. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Güldür Güldür, izleyicileri hem güldürmeye hem de düşündürmeye devam edecek.