Aleyna Tilki'nin Başı Belada mı? Düşmanları Olduğunu Açıkladı!

Aleyna Tilki'nin Başı Belada mı? Düşmanları Olduğunu Açıkladı!

Aleyna Tilki'nin açıklaması ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Güncel detaylar en kısa sürede yanıt bulacak. Öte yandan düşmanlarının olduğunu belirterek çok önemli sözler söyledi. İşte Twitter hesabından yaptığı o açıklama...

Aleyna Tilki, düşmanlarının olduğunu ilan ettiği açıklaması ile gündeme geldi. Ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Şok eden gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Twitter üzerinden açıklama yapan sanatçı, çeşitli detaylara değinmişti. Öte yandan şarkıcı ile ilgili bazı ifadelere yer verildi.

Paylaşımı Olay Oldu!

Aleyna Tilki, şaşırtan paylaşımı ile bir anda gündem oldu. Kendisinin çıkaracağı parçanın önceden sızdırılması ile ilgili konuştu. Bu noktada demonun sızdırılması ile ilgili düşmanlarının olduğu ve tuzak kurulduğu belirtildi. Peki ya ünlü ismin açıklamasına tepki gösteren oldu mu?

Serdar Ortaç Parçası Sızdırıldı

Serdar Ortaç albümüne kaydettiği parçasının, çıkaracağı farklı şarkının önüne geçmesi yönünden tuzak olduğunu belirterek aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık iki hafta sonra 'Tanırım İntiharı' adlı şarkımı çıkartıyorum. Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim ve çok daha sonra çıkacak olan bir demo sızdırıldı. Şimdi çıkartacağım şarkının önüne geçmek için bir tuzak bu. Ekibimde düşmanlarım var. Benim haberim var, sizin de olsun"