Aleyna Tilki Korku Dolu Anlar Yaşadı! Hala Etkisinden Çıkamadı Geceleri Uyuyamıyor!

Aleyna Tilki Korku Dolu Anlar Yaşadı! Hala Etkisinden Çıkamadı Geceleri Uyuyamıyor!

Hareketleri, söylemleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemdeki yerini sürekli koruyan genç sanatçı Aleyna Tilki, annesi ve kız kardeşi ile yaşadığı Üsküdar’daki evinden apar topar taşınmak zorunda kaldı. Rap şarkıcısı Uzi ile aşk dedikodularına konu olan Tilki, evinin önünde pusu kuran takıntılı hayranı nedeniyle korku dolu anlar yaşadı.

21 yaşındaki genç sanatçı Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda korku dolu anlar yaşamıştı. Tilki konser verirken bir hayranı, üç metrelik dikenli çitlerden atlayarak sanatçının evinin önüne pusu kurmuştu. Aleyna Tilki’nin annesi olayla ilgili, ‘’Eve geldiğimde güvenlik görevlileri tarafından durduruldum. Kapının önünde yakalanan adamın çitlerden atladığını söylediler.’’ dedi.

Aleyna Tilki Yaşadığı Korkunç Olayı Twitter’dan Duyurdu!

Aleyna Tilki, yaşadığı korku dolu anları Twitter’da paylaşmıştı. Sanatçı twitinde, ‘’Dün gece ben konserdeyken duvardan atlayıp evimin kapı numarasına kadar öğrenip kapımın önünde pusu kuran kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur. Kapıma gelip bizzat pusu kurmuştur. Alabileceği en büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki kardeşimin ve ailemin can korkusu beni çok üzdü.’’ ifadelerini kullandı.

Evi İfşa Olunca Taşınmak Zorunda Kaldı!

Ünlü sanatçı Aleyna Tilki, yaşadığı korkutucu hadise nedeniyle şok bir karar aldı. Takıntılı hayranının orda beklemesi genç şarkıcıyı çok korkuttu. Olayın ardından Aleyna Tilki, ailesiyle birlikte apar topar evden taşınma kararı aldı. Ev adresi ifşa olan Tilki hemen harekete geçerek yeni bir eve taşındı.