Acun Ilıcalı ve Cemal Can Canseven'den Yeni Proje Geliyor! Gümbür Gümbür Geliyorlar!

Acun Ilıcalı ve Cemal Can Canseven'den Yeni Proje Geliyor! Gümbür Gümbür Geliyorlar!

Acun Ilıcalı ve Cemal Can'dan gelen paylaşımla beraber yeni projenin müjdesi verilebilir. İkilinin daha önce EXXEN platformu için dizi anlaşması yaptığı biliniyor. Şimdi ise Cemal Can'ın paylaştığı fotoğrafta bambaşka bir anlam olabilir. İşte Survivor şampiyonundan şok sözler...

Acun Ilıcalı ve Cemal Can Canseven, yaptıkları açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. İkilinin sosyal medyada birlikte görüntülenmesi herkesi heyecanlandırdı. Daha önce EXXEN'deki dizi projesi için el sıkışan ikilinin yanı sıra Survivor yarışma programında da beraber bulundukları biliniyor. Hal böyle olunca herkes şaşkınlıkla takip etti.

Cemal Can'dan Şaşırtan Açıklama!

Cemal Can ise öyle bir açıklama yaptı ki hayranlarını heyecanlandırdı. Yeni bir projenin gelip gelmeyeceği henüz netleşmemişken Acun Ilıcalı'yı övdü. Onunla iken hayatta her şeyin olabileceğini belirten yazısı büyük ses getirdi. Acaba farklı bir proje mi geliyor sorusu ise sık sık hafızalara kazınıyor.

Miami'de Maça Gittiler!

Birlikte Miami'de maça giden Acun ve Cemal Can, birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Bu fotoğraf ise sosyal medyada defalarca paylaşıldı. Yapılan açıklamalarla birlikte herkesin şaşkınlıkla takip ettiği bazı gelişmeler meydana geldi. Şimdi ise Cemal Can ve Acun'dan yeni bir açıklama gelecek mi herkes merakla beklemeye başladı.