Acun Ilıcalı Torpil İddialarını Duyunca Resmen Çılgına Döndü! Acun Ilıcalı SMS Sonuçlarını Paylaştı!

Acun Ilıcalı Torpil İddialarını Duyunca Resmen Çılgına Döndü! Acun Ilıcalı SMS Sonuçlarını Paylaştı!

Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra programında tüm iddialara yanıt verdi. Nisa'nın aldığı oy oranları ile Batuhan'ın ki kıyaslandı. Öyle ki SMS sonuçları gözler önüne serildi. Acun'un yaptığı açıklama ile Survivor All Star 2022 ile ilgili kafadaki soru işaretleri tamamen silinecek.

Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesi ile yaşadığı tartışmadan sonra torpil iddialarına bir yanıt vermek istedi. Survivor Ekstra programında şok açıklamalarda bulundu. Ünlü programcı, yaptığı açıklamada “Emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem.” ifadesine yer verdi.

SMS Sonuçlarını Paylaştı!

Öte yandan Survivor All Star 2022'nin finalinden geriye doğru giderek çeşitli elemelerdeki SMS sonuçlarını paylaştı. Noter onaylı bu sonuçlarda Nisa'nın yer aldığı her oylamada galip geldiği görüldü. Öyle ki Batuhan'dan çok daha fazla oy aldığı saptandı.

Batuhan'a Haksızlık Yapılmamış

Öte yandan SMS sonuçlarına bakıldığında Batuhan Karacakaya'ya haksızlık yapılmadığı görüldü. Tüm bu detaylarla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Şimdi ise neler olacağı merakla bekleniyor.