Acun Ilıcalı Survivor Nagihan'ın Üstünü Çizdi! TV8'de Nagihan Bombası Patladı..

Acun Ilıcalı Survivor Nagihan'ın Üstünü Çizdi! TV8'de Nagihan Bombası Patladı..

Acun Medya ve yarışmacı Nagihan arasında yaşanan polemik dikkat çekiyor. TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de bomba gibi gelişmeler meydana geldi. İşte dikkat çeken bazı olaylar ve Nagihan'ın tepkisi haberimizde yer alıyor. Acaba Acun Ilıcalı nasıl bir karşılık verecek?

Acun Ilıcalı'nın ekibi ile Nagihan arasında problem yaşanıyor. Survivor All Star 2022'de gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Pek çok kişi neler olduğuna anlam veremedi. Nagihan artık sitem etmek zorunda kaldı. Gündemde bomba etkisi yaratacak bu gelişme ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Nagihan Sitem Etti!

Nagihan, Acun Medya çalışanlarına sitem etti. Sürekli olarak kendisini uyardıkları için konsantrasyonunun bozulduğunu belirtti. Yarışma esnasında uyarılmasından ötürü ne onları duyabildiği ne de yarışmaya odaklanabildiğini belirtiyor. Bu gelişme ile birlikte yaşanılanlar da merak konusu haline geldi. Acun Ilıcalı'dan konuya dair bir açıklama gelecek mi? İzleyiciler bile Nagihan'ın tarafına geçti diyebiliriz.

Sözleriyle Dikkat Çekti!

Öte yandan Nagihan, Acun Medya'ya karşı sözünü esirgemedi. Yarışmacı, ‘’Bana oradan boşuna bağırıyorsunuz. Ben durmadıkça benim konsantrasyonumu bozuyorsunuz. Sürekli uyarı yapmayın yani. Ben zaten duymuyorum sizi. Ne diyorsunuz, onu da hiç anlamıyorum.’’ sözlerine yer verdi ve tepkisini belli etti.