Acun Ilıcalı Hakkında Bilinmeyen Gerçek Ortaya Çıktı!

Acun Ilıcalı Hakkında Bilinmeyen Gerçek Ortaya Çıktı!

Acun Ilıcalı'nın başarı dolu kariyeri gözler önüne seriliyor. Geçmişte sunuculukla tüm bunlara atıldığı yönündeki iddialar yanlış çıktı. Kendisinin geçmişteki mesleğini duyanlar şok içerisinde kalıyor. İşte Acun Ilıcalı ile ilgili merak edilenler ve daha fazlası haberimizde...

Acun, son zamanlarda başarı dolu kariyeri ile gündeme geliyor. Satın aldığı futbol kulüplerinden Survivor reyting başarısına kadar pek çok çeşit uğraşı mevcut. Öte yandan EXXEN gibi bir platformu kurarak da önemli bir işe imzasını attı. Geçmişte sunuculuk yaptığı işlerden söz ediliyor. İlk işi olarak düşünülse de aslında ondan önce çok daha farklı bir geçmişe de sahip.

Sunuculuktan Önce Ne Yapıyordu?

Acun Ilıcalı'nın sunuculuktan önce çok daha farklı bir işle uğraştığı ortaya çıktı. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği okuyordu. Ancak sunuculuk işlerine atılmak için okuduğu bölümü yarıda bıraktığı öğrenildi. Bu gelişmeden sonra kendisi için önemli bir dönüm noktası olduğunu görüyoruz.

Programları Çok Sevildi

Acun Ilıcalı'nın Türkiye'deki yayın hakkını aldığı programlar, ülkede yayınlanınca büyük ilgi gördü. Reyting rekorları kıran programlardan elde ettiği gelirler ile çok daha büyük projelere imzasını attı. Kendisinin bu başarısı ilgi ile takip edildi. Şimdi ise çeşitli sektörlerde kendisinin ismini duyuyoruz.