Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya'nın Arabasını Vermedi mi? Sosyal Medya Bu İddia ile Çalkalandı!

Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya'nın Arabasını Vermedi mi? Sosyal Medya Bu İddia ile Çalkalandı!

Survivor All Star 2022'de kazandığı 3 milyon TL'lik aracı bir türlü alamayan Batuhan Karacakaya için üzücü haber verildi. İddialara göre Acun Ilıcalı aracı kendisine teslim etmedi. Peki ya aralarındaki tartışmadan sonra ödülü vermekten vaz mı geçti? İşte güncel gelişmeler haberimizde...

Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Ünlü isme dair bilinmeyenler açığa çıktı. Hatırlanacağı üzere Acun ile Batuhan Karacakaya'nın annesi arasında tartışma yaşanmıştı. Oğlunun hakkının yenildiğini düşünen anne, şok eden paylaşımlarda bulunmuştu. Acun Ilıcalı ise böyle bir şeyin olmadığını ve hak yenmediğini belirtmişti.

Otomobil Ödülü Yarışmacıya Verilmedi mi?

Batuhan Karacakaya'nın Survivor All Star 2022 esnasında kazandığı araba ödülü büyük ses getirmişti. Ancak yarışma sonrasında yaşanan tartışmalarla birlikte ödülün verilmediği iddia edildi. Sosyal medyada bu yönde çok fazla haber yapıldı. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Araba Diğer Yarışmacılara mı Bölüştürüldü?

Arabanın fiyatının diğer yarışmacılara bölüştürüldüğü iddia edildi. Yapılan açıklama ile birlikte sosyal medyada bir kullanıcının “Bu sezon Batuhan’ın kazanmış olduğu araba oyunu için sosyal medyada paylaşılan haberlerin bir kısmında Batuhan’a kazanmış olduğu arabanın verilmediği, arabanın değerinin yarısının Batuhan’a, kalan yarısının ise oynanan oyundaki mevcut 8 yarışmacıya bölündüğü iddia edildi” ifadesine yer verdiği görüldü.