Ziraat Bankası Yeni Kampanya ile Müşterilerine 1500 TL Kazandırıyor!

Ziraat Bankası Yeni Kampanya ile Müşterilerine 1500 TL Kazandırıyor!

Ziraat Bankası müşterileri için kaçırılmayacak bir fırsat! Yeni kampanya kapsamında, Samsung Shop alışverişleriyle Bankkart kullanıcıları 1500 TL'ye kadar kazanç elde edecek. 7 bin TL'ye kadar indirim ve 9 taksit imkanı da cabası! Bankkart Mobil, bankkartcomtr veya SMS ile hemen katılın, avantajlı alışverişin keyfini çıkarın!

Ziraat Bankası, müşterilerine müjdeli bir kampanya ile sesleniyor. Bankanın yeni kampanyası kapsamında, Ziraat Bankası müşterileri 1500 TL'ye kadar kazanç elde edecekler. Detaylar ve kampanyaya katılım koşulları haberimizde!

Ziraat Bankası Yeni Kampanya Detayları

Ziraat Bankası, müşterileri için özel bir kampanya başlattı ve bu fırsatı değerlendirmek için çok az bir zaman kaldı. Kampanya detayları ise şu şekilde:

2023/06/05/para11.jpg

Bankanın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, müşteriler, 1500 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Samsung Shop üzerinden Bankart ile yapacakları alışverişlerde hediye bank kart kazanabilecekler.

Kampanya Katılım Koşulları ve Kazançlar

Açıklamada belirtildiği üzere, 'Samsung Shop'tan Bankkart'ınız ile tek seferde gerçekleştireceğiniz alışverişlerde şu kazançlar sizi bekliyor:

  • 10 bin TL - 19 bin 999 TL arasındaki alışverişlere 500 TL Bankkart Lira,
  • 20 bin TL - 29 bin 999 TL arasındaki alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira,
  • 30 bin TL ve üzeri alışverişlere ise 1.500 TL Bankkart Lira.

Kampanya kapsamında seçili ürünlerde 7 bin TL'ye kadar indirim ve peşin fiyatına 9 taksit imkanı da sunuluyor.

2023/06/05/para15.jpg

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Müşteriler, kampanyaya Bankkart Mobil, bankkartcomtr veya SMS ile katılım sağlayabilirler. Kısa mesaj yoluyla katılmak isteyenler için ise SAMSUNG yazıp 4757'ye kısa mesaj göndermek yeterli olacaktır.

Ziraat Bankası müşterileri, bu özel kampanya ile hem avantajlı alışverişler yapabilirler hem de ekstra kazanç elde edebilirler. Kampanya süresi kısıtlı olduğu için, fırsatı kaçırmamak adına hemen başvuruda bulunmanızı öneririz. Unutmayın, Ziraat Bankası güvencesiyle yapılan alışverişlerde kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!