Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra Evlat Edindi Söylemlerine Bakanlık Müdahale Etti!

Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra Evlat Edindi Söylemlerine Bakanlık Müdahale Etti!

Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra Evlat Edindi Söylemlerine Bakanlık Müdahale Etti!

Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra evlat edindi mi? Sosyal medyayı sallayan olay için bakanlık devreye girdi

Aile ve Refah Bakanlığı, Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra'nın bakanlığa herhangi bir evlat edinme başvurusunda bulunmadığını açıkladı.


Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra'nın sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden olan 'bebek' paylaşımları gündeme geldi. Ortalığı karıştıran olay için Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı devreye girdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, söz konusu çiftin herhangi bir evlat edinme başvurusunda bulunmadığı ve konunun soruşturma altında olduğu belirtildi.

"Resmi başvuru yapılmadı"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı medya ve sosyal medyada yer alan "Selin Ciğerci'nin evlat edinildiği" haberine ilişkin basın açıklaması yaptı. Bakanlık şu açıklamayı yaptı:

Haberde adı geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra'nın evlat edinilmesi için bakanlığımıza resmi bir başvuru yapılmadı. Haberlerde yer alan iddiaların soruşturulması, olaya karışması muhtemel kişiler hakkında adli soruşturma yapılması ve çocuk hakkında sosyal soruşturma yapılması için gerekli tüm tedbirlerin alınması için Başsavcılığa talepte bulunulmuştur."

NE OLDU?

Gökhan Çıra, sosyal medyayı sallayan bir paylaşım yaptı: "Küçük dünyama hoşgeldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Sana çok aşık oldum kızım. canın feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir evlat olursun." Büyüyelim canım kızım hoş geldin kızım." Selin Ciğerci, iddiaları doğrulayarak bebeğin yalnız kalacağını açıkladı.