Seçim Vaatleri Artıyor! Emekliler İçin 2.000TL Destek Sözü Geldi!

Seçim Vaatleri Artıyor! Emekliler İçin 2.000TL Destek Sözü Geldi!

Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yarışta öne çıkıyor. Seçim kampanyası kapsamında sunduğu yeni vaatlerle dikkat çekiyor. Emeklilere yönelik 2 bin lira destek sözü, seçimlerde dikkate değer bir argüman olabilir.

Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için verdiği seçim vaatlerine bir yenisini ekledi. Seçimleri kazanmaları halinde ihtiyaç sahibi emeklilere ayda 2 bin lira destek sağlanacağını duyurdu.

Emeklilere Yönelik 2 Bin Lira Destek Vaadi

Mustafa Bozbey, Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar ile birlikte Keramet Mahallesi'nde konuştu. Bozbey, "Birçok desteğimizi açıklamaya başladık. Gerçekten ihtiyacı olan, düşük maaş alan emeklilere her ay 2 bin lira vermeyi programımıza aldık. Çiftçilerimize mazot, ilaç, tohum desteğini sağlayacağız. Bunları yapacağız ki, çiftçimiz daha çok üretsin ve kazansın. Maliyetler düşünce geliri artacak. Bu ekonomik şartlarda biz çiftçinin yanında olmak zorundayız. Gençlerimize, çocuklarımıza destekler olacak" dedi.

Üreten Kadınların Yanında Olacaklar

Bozbey, üreten kadınların da yanlarında olacaklarını vurgulayarak, "Onların ürettikleri değerleri onların adına pazarlama stratejisi ile tanıtımını yapacağız. Ürünlerini daha iyi bedellerle satmaları için destek olup, sahip çıkacağız. Bir değişimin rüzgarını fazlasıyla hissediyoruz. Her yerde bir değişim havası var. Bugün köylerimizde, ilçelerimizde bu havayı görmenin huzuru içindeyiz. 31 Mart’ta Keramet Mahallesi’nin insanları önce Orhangazi’yi ardından da Bursa’yı gülümsetecekler. Sizlere inanıyoruz" ifadelerini kullandı.