Nusret Kazancının Yarısını Başladı! Nusret Ne Kadar Kazandı Ne Kadar Bağışladı!

Nusret Kazancının Yarısını Başladı! Nusret Ne Kadar Kazandı Ne Kadar Bağışladı!

Nusret Kazancının Yarısını Başladı! Nusret Ne Kadar Kazandı Ne Kadar Bağışladı!

Dünyaca ünlü girişimci Nusret Gökçe etten sonra kahve dünyasına da dokunmuştu. Nusret, Kapıcıiiiinoo'nun gelirinin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını açıklayarak sözünü tuttu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve çocukları misafir eden Nusret, 6 aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL'yi Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Nusret Gökçe, çocuklar için bir projeye daha imza atmaya karar verdi. Bu projede Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteğiyle 18-25 yaş arası çocukların Nusr-et restoranlarında, Otellerinde, şubelerinde çalışarak hem meslek öğrenebilecekleri hem de para kazanabilecekleri bir iş yeri oluşturulmaktadır. yurtdışında veya yeni projelerinde planladıkları.

Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe, aynı zamanda “cappuccino” akımını başlattı ve ardından bir kafe açtı.

1 MİLYON 20.000 TL bağış yaptı

Aile ve Refah Bakanı Derya Yanık, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklarla Nusret'i ziyaret etti. Nusret'i görünce çok mutlu olan çocuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Yanık, Nusret ile kahve eşliğinde de sohbet etti. Toplantıda İşadamı Nusret Gökçe; 18 yaşını dolduran gençlere de isterlerse yurt içinde ve yurt dışında mesleki eğitim ve destek sözü verdi.