Müge Anlı Herkesi Üzdü! Ailesini Kabul Etmedi! Dramı Ortaya Çıktı!

Müge Anlı Herkesi Üzdü! Ailesini Kabul Etmedi! Dramı Ortaya Çıktı!

Erva'nın Müge Anlı'da Şaşırtıcı İtirafları: Karısını ve Bebeğini Arayan Hüseyin'in Dramı Ortaya Çıkıyor!

Karısını ve Bebeğini Arayan Hüseyin Müge Anlı'ya Katıldı

Hüseyin, karısı Erva ve bebeğini bulabilmek için günlerce Müge Anlı'nın programına katıldı. Ancak günler sonra ortaya çıkan Erva, programda şaşırtıcı itiraflarda bulundu.


Kimlik İnkârı: "Ben Kayıp Değilim, Erva da Değilim"

Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan Erva, canlı yayında kendisini tanımadığını ve kayıp olmadığını iddia etti. Hatta annesini bile kabul etmediği için stüdyoda büyük bir şaşkınlık yarattı.


Gerçekleri İnkar: "Kardeşim" Dediği Bebeği ve Evlilik İddiaları

Erva, Müge Anlı'nın programında kaçtığı adamı ve 9 aylık bebeğini 'Kardeşim' diye tanıttığını, Hüseyin'le evli olmadığını söyledi. Annem dediği kişinin gerçek annesi olduğunu bile inkâr ederken, gösterilen düğün fotoğraflarını bile 'photoshop' olduğunu iddia etti.


Her Şeyi Anlatmak İstiyor: Erva'dan Şaşırtan İtiraf

Erva canlı yayına bağlanarak, "Ben her şeyi anlatmak istiyorum. İki tarafa da yalan söyledim. Olayların bu noktaya geleceğini tahmin etmedim. Zaten evliliğimde de bir şey kalmamıştı. Sevgi gördüm, sevgi görünce de yalanı sürdürdüm. Necmettin'e Esin'im dedim, bu çocuk benim kardeşim dedim. Kamerayı görünce gerçeği söyleyemedim. Necmettin de yalan söylediğimi öğrenince benden ayrıldı. Almanya'ya döndükten sonra Hüseyin'den de boşanmak istiyorum." şeklinde şaşırtıcı bir açıklama yaptı.