Ziya Selçuk'tan Açıklama Geldi ! 1 Mart Pazartesi Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Ziya Selçuk'tan Açıklama Geldi ! 1 Mart Pazartesi Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Yapılan sondakika açıklamasına göre okulların açılması kararı verildi. Ziya Selçuk yapmış olduğu açıklamda 1 mart pazartesi günü okullar açılıyor.

Ziya Selçuk'tan önemli bir son dakika açıklaması geldi. 1 Mart'ta okulların açılması bekleniliyordu. Fakat son dakika gelen açıklamaya göre 1 mart'ta okullar açılacak.

Geçenlerde bir açıklama yapıldı. 1 Mart'ta bazı sınıfların eğitime başlamasıyla alakalı fakat Ziya Selçuk'tan gelen son dakika haberinde 1 Mart'ta okulların açılma kararını verildi. Peki 1 Mart'ta hangi okullar açılacak?  Sorusunu sormaya başladılar.

1 Mart'ta Okullar Kimlere Açık?

Ziya Selçuk yapmış olduğu açıklamada 1 mart'ta sınavları olan  8. ve 12. sınıflara eğitim verilmeyede başlanılcak. 1 mart pazartesi günü okullar herkese  açılıyor. Uzun süre ara verilen yüz yüze eğitime pazartesi gününden itibaren başlanılcak. Peki yüz yüze eğitimde hafta da kaç gün eğitim verilcek sorusuda sorulmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre  haftada 2 gün yüz yüze eğitim verilecek. 

Çocuğumu Okula Göndermek İstemiyorum

Bazı aileler pandemiden dolayı çok endişeliler bu neden den dolayı çocuklarını okula göndermek istemiyorlar. Peki çocuklarını okula göndermemek için ne yapmaları gerekiyor?

Çocuğunuzun okuduğu okula mazeret dilekçesi vermesi gerekir. Mazeret dilekçesi verildikten sonra okula gitmediği için devamsızlık sayılmıyacak.