Youtube Yeni Para Kazanma Özelliği Getiriliyor!

Youtube Yeni Para Kazanma Özelliği Getiriliyor!

Youtube Yeni Para Kazanma Özelliği getiriliyor. Ne tür değişimler olacak? Youtube Alkışla Ne Zaman Yayınlanacak detaylar haberimizde.

Youtube üzerinden para kazanma olayları genişletilmeye başladı. Küçük kullanıcı bölümüne sahip kişilere yarayacak özellik ALKIŞ olarak nitelendiriyor. Alkış niteliği birlikte para kazanma yolu açılacak. Para kazanma özelliği aktif olması için şuan ki sisteme belli bir izlenme sayısı ve aboneniz olması gerekiyordu. Bu abone yapmak oldukça zordu. Şimdiki alkış sistemi geldiğinde küçük aboneli olsa bile para kazanma ihtimali artacak. Youtube para kazanma detayları haberimizde paylaşıldı.

Youtube Alkışla video üreticinin videosunun altında Alkışla seçeneği bulunduruyor. Şuan test aşamasında olan bu özellik bütün ülkeler için getirilecek. Bir izleyici kişiye para yollamak istiyorsa alkışla seçeneği ile ödeme yapacak yapılan ödemeler yurtdışı formatında olduğu için şuanda 2 dolar, 5 dolar, 10 dolar ve 50 dolar olarak gözüküyor. Türkiye de ki sistem için ne tür para oranları getirilecek merak konusu oldu.

Bu verilen alkışla parasının Youtube %30 kesinti yaparak video üreticisine verecek. Yapılan bu özellik sayesinde küçük aboneli ve izlenme sayıları yüksek olmayan kişilerinde önüne açacak. Sunulan özellik olarak bunlar gözüküyor. Ancak ilerleyen zamanlarda değişime uğrayabilir. Türkiye tarafından ne tür fiyat etiketi belirlenecek o da merak ediliyor. Ülkemizdeki dolar kurundan dolayı aynı birim üzerinden mi gidecek yoksa 5 lira ücretle mi başlatacak merak konusu oldu.

Youtube Alkışla Ne Zaman Gelecek?

Youtube Alkışla özelliği ne zaman gelecek bilinmiyor. Ancak bu tür özellik duyurulduğunda 1-3 ay arasında devreye sokuyor. Bundan önceki özellik olarak Katıl butonu da aynı bu durumda olmuştu. Youtube üzerinden para kazanma genişlemesi getirilerek abonelere daha özel içerikler oluşturulması sağlanıyordu. Ancak bazı kesimlerde bu tür durumdan memnun değil.

Gelişen teknolojiler sayesinde internetten para kazanma olayları ve internete doğru masraflar da artış gösteriyor. Farklı yollar sunularak kişiler para kazanmaya teşvik ediliyor. Ülkemizde bu durum nasıl bir anlayışla gösterilecek merak ediliyor. Bu özelliğin canlı yayında gelecek mi konusu da açılmaya başladı. Twitch gibi platformların da önüne geçmek istediği ve kullanıcıları burada kalmasını sağlayacak hamleler olduğu şimdiden belli oluyor.