Yasin Obuz`un yeni şarkısında düzenlenen partide Ayşe en güzel kadınlardan biri oldu. Şık pozları ile sosyal medyayı salladı.

Yasin Obuz`un yeni şarkısında düzenlenen partide Ayşe en güzel kadınlardan biri oldu. Şık pozları ile sosyal medyayı salladı.

Mavi takım arkadaşları ile tatile çıkmış olan Ayşe bikinili ve mayolu pozlar ile akılları baştan aldı. Yasin Obuz`un yeni şarkısında düzenlenen partide Ayşe en güzel kadınlardan biri oldu. Ayşe mini elbiseli pozları ile sosyal medyayı salladı

Survivor Ayşe`nin paylaşımları takipçilerine; "Survivor`dan önce daha kapalı giyiniyordu. Şimdi açıldıkça açılmış" yorumlarını yaptırdı. Mini bir elbise ile teknede poz veren yarışmacı güzelliğini konuştururken; frikik vermemek için öyle bir şey yaptı ki , görenler şok içerisinde kaldı. Minileri ile sosyal medyayı sallayan Survivor Ayşe`ye takipçileri ise yorum olarak; "Dekolte Kraliçesi" olarak yorumlarda bulundu.

Ayşe Görenleri Mest Etti!
Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelmiş olan başarılı yarışmanın her bölümü büyük bir zevk ile izlenmişti. İsmail Balaban`ın şampiyon olması ile noktalanan yarışmada; Survivor Ayşe ise İsmail`den daha fazla konuşulmuş isim oldu! Hem güzelliği ile hemde fiziğiyle birlikte hayranlarını büyülemiş olan Ayşe, görenleri mest etti. Sizce, nası bir paylaşım yaptı?

Ayşe Dikkatleri Üzerine Çekti!
Yasin Obuz`un yeni şarkısı Mokoko için düzenlenen partide bulunmuş olan Survivor Ayşe, partinin en güzel kadınlarından birisi oldu. Fiziği ile sevenlerini büyülemiş olan başarılı yarışmacı, minisinin açılmaması be frikik vermemek adına eliyle eteğini kapatmaya çalıştı. Yarışmacının çekici pozlarıysa sosyal medyayı salladı!

Hayatının Keyfini Çıkarıyor!
Dikkatleri üzerine çekmiş olan güzel yarışmacı, şimdilerde Survivor sonrası hayatının keyfini çıkarıyor. Kısa süre önce Mavi takımda bulunmuş olan; Steven, Berkay , Dora ,Poyraz ile tatile çıkan Ayşe, bikinili ve mayolu pozları ile akılları baştan aldı.

Ayşe`nin Şık Pozları Sosyal Medya`yı Salladı!
Sevilen yarışmacının mini elbisesi ile paylaşmış olduğu fotoğraf kısa süre içinde 70 bini aşkın beğeni aldı. Hayranları "çok güzelsin",  "Yaktın bugünde ortalığı", "Dekoltelerin kraliçesi", gibi yorumlar paylaşıldı. "Güzel gün" anlamına gelen "Nice Day" açıklamasına Survivor Sergen "İngilizce desen var " yorumunda bulundu.