Yasak Elma Dizisinden Yıldız Ayrıldı! Yıldızın Yerini Kim Alacak?

Yasak Elma Dizisinden Yıldız Ayrıldı! Yıldızın Yerini Kim Alacak?

Fox tv sevilen dizilerinden yasak elmada koronavirüs nedeniyle yıldız karakterini canlandıran Eda Ece diziden zorunlu olarak ayrıldı.

Yasak Elma dizisine ne oldu? Sevilen dizilerden olan Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade yer alıyordu. Ani olarak Yasak Elma dizisinden Eda Ece ayrıldı. Eda Ece sevenlerine kötü haber  oldu. Dizinin en başarılı oyuncularından olan Eda Ece'nin yerine gelecek olan isim herkesi şaşkına çevirdi. Eda Ece'siz bölümlerde bundan sonra ne olacak merak konusu oldu.

Daha öncesinde Yasak Elma dizinde pandemi paniği yaşanmıştı. Başrol oyuncusu Eda Ece ve 3 arkadaşı korona olduğu açıklanmıştı. Bu nedenle çekimler durunda yapım ekibi çözüm buldu. Şok isimin diziye girişini erkene aldı.

Sevilen dizi Yasak Elma dizisininde Eda Ece  koronavirüse  yakalanınca uzun süre ara vericekleri anlaşıldı. Yapım ekibi buna çözüm olarak Eda Ece yerine başka bir  oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Eda Ece Uzun Süre Setlerden Uzak Kalacak

Fenomen olan Yıldız karateri internette çok beğenilmişti. Ancak Eda Ece'ye nazar değdi ve sevelenlerine üzücü haberi verdi. Yıldız karateri uzun bir süre setlerde olamayacağını açıkladı.

Muhteşem üçlü Yasak Elma dizisinde reyting rekorlarını kırdı. Eda Ece'nin koronavirüs'e yakalanması  ve setlerden uzak kalacağı açıklanması sonucu diziye yeni oyuncu arayışı başladı.

YILDIZ SAHNELERİ SENARYODAN ÇIKARILDI

Yasak Elma dizisinin senaryosunda mecburi değişiklik yapıldı. Yasak Elma dizisinde Yıldız karateri sahnelerden çıkarıldı. O sahnelerin yerine yeni katılcak olan oyuncu sahneleri eklendi.

SELİN CİĞERCİ YASAK ELMA DİZİSİNDE

Yapılan araştırmalar sonucusunda yeni oyuncu olarak Selin Ciğerci'yi seçtiler. Konu oyuncu olarak  şimdilik Selin Ciğerci rol alacak. Şimdiden herkesin  ilgisini ve aralarındakı geçicek olan diyalog merak konusu oldu.

Geçtiğimiz sezon diziden Talat Bulut, Gökhan Alkan ve Barış Kılıç gibi 3 erkek başrol oyuncusu ayrılmış ve dizi “tamamen kadınların eline geçti” yorumlarıyla sosyal medyada çok konuşulmuştu.