Yasak Elma Dizi Oyuncusu Lilaya Eski Sevgilisinden Tuzak! Lila Tutuklandı!

Yasak Elma Dizi Oyuncusu Lilaya Eski Sevgilisinden Tuzak! Lila Tutuklandı!

Yasak Elma sevilen oyuncu "Ayşegül Çınar" dizi karakteri Lila olan güzel oyuncu uyuşturucu bulunmaktan tutuklandı. Gözaltında vermiş olduğu ifade nedir? Hayranlarından gelen tepki böyle bir şey beklemedikleri.

Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu "Ayşegül Çınar" gösterdiği ve bulunduğu rolüyle seyircileri kendine bağlamayı çok net bir şekilde başarmıştı. Yasak Elma dizisinde "Lila" karakterini canlandırıyordu. Özellikle son zamanlarda daha çok öne çıkmayı başaran oyuncu uyuşturucudan tutuklandı. Neden böyle bir şey yaptı? İlk ifadesi ne oldu?

LİLA KARAKOLA ALINDI!

Normalde farklı bir dizide boy gösteren güzel oyuncu Yasak Elma dizisine geçmişti. Yayınlanan bilgilere ve sosyal medya üzerinden yayınlanıp oldukça paylaşılan olayları ile gündem olmayı başaran oyuncu Beylikdüzü’ndeki bir yerde eğlenirken görüntülendi. Güzel oyuncu eğlence sonrası evine dönerken yasak kısıtlamalarından dolayı polis çevirmesine yakalandı. Belirli sebeplerden ötürü tutuklanmasının ardından Etiler Polis Karakoluna götürüldü!

LİLA ( AYŞEGÜL ÇINAR ) Uyuşturucudan Neden Tutuklandı?

Tutuklandıktan sonra ilk ifadesinde şu şekilde açıklamalarda bulundu: ‘’Hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Cebimden çıkan uyuşturucu da bana ait değil zaten. Eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu. Bir türlü ondan kurtulamadım!’’ sözlerini kullanan oyuncu devamında ise ‘’Bana kurtulmaya çalıştığım, sürekli tehditleriyle beni baskısı altında tutan erkek arkadaşım tuzak kurdu! Arabamın anahtarı kaybolduğunda bunu yapmış olmalı.’’ İddialarını öne sürdü. Seyircileri ve onu sürekli olarak takip eden hayranları ise şok içinde yaptıklarına inanamadı.