Uzun Aradan Sonra Ufuk Bayraktar "Güven Bana" Filmi Ekranlara Geliyor!

Uzun Aradan Sonra Ufuk Bayraktar "Güven Bana" Filmi Ekranlara Geliyor!

Güven Bana filmi için yapılan açıklamalar dikkat çekti. Peki ya film ne zaman başlayacak? Filmde oynayacak isimler arasında Ufuk Bayraktar ve Cihangir Ceyhan da bulunuyor. Konusunu duyduğunuzda çok şaşıracaksınız. Dramdan ve acıdan sıkılanlar için yepyeni bir film geliyor...

Güven Bana filminin çekimleri başlayacak. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz Ufuk Bayraktar'ın projede olması sevindirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Peki ya film için oyuncu kadrosu tamamen belirlendi mi? Merak edilen gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşıyor olacağız. Filmin konusu da ayrıca açıklandı.

Filmde Kimler Oynayacak?

Filmde Ufuk Bayraktar'ın yanı sıra Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan'ı da göreceğiz. Filmin şimdiden pek çok kişiyi etkisi altına aldığı düşünülüyor. Bu nedenle filmle ilgili daha fazla bilgi veriyoruz.

Güven Bana Film Konusu

Güven Bana film konusu, oyuncu kadrosuna bakılarak tahmin edilecek olursa dram üzerine olabilirdi. Ancak komedi yapımının geleceği öğrenildi. Dolayısıyla izleyicilerin eğleneceği bir film izleyeceğiz. Haliyle bu durum biraz sevindirdi. Çünkü bu üç ismi uzun zamandır komedi yapımlarında göremiyorduk.