Usta Oyuncu Civan Canova'dan Gelen Haber Herkesi Üzdü! Oyuncunun Durumu İyi Değil!

Usta Oyuncu Civan Canova'dan Gelen Haber Herkesi Üzdü! Oyuncunun Durumu İyi Değil!

Civan Canova, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Ünlü isim, akciğerinde kitle bulunduğunu duyurdu. Bu duyuru sonrasında kendisiyle ilgili güncel sağlık durumu da paylaşıldı. Peki ya ünlü oyuncu kansere mi yakalandı?

Usta oyuncu Civan Canova, paylaştığı haber ile herkesi üzdü. Hayranları, kendisinin sağlık durumunu merak ediyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Ünlü oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Kendisi hakkında sorulan soruları yanıtlayacağız.

Şans Eseri Ortaya Çıktı!

Oyuncunun akciğerindeki kitle, hiç beklenmedik bir zamanda tespit edildi. Bu nedenle şanslı olduğu belirtiliyor. Peki ya ünlü isimle ilgili başka neler biliyoruz? Yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Canova: Hastaneye geldim ve MR çektirdim. Koluma protez takılması gerektiğini söylediler. Fakat o şimdi 2. planda kaldı. Çünkü akciğer filmi çekerken, bu sefer de akciğerimde belirsiz bir kitle olduğu tespit edildi. Bütün ilgi onun üzerine toplandı. 15 gündür hastanedeyim, yatıyorum. Bütün ailem yanımda. ne olur telefon etmeyin, telefonla uğraşacak vaktim yok. Birkaç gün daha burada kalacağım, sonra taburcu edecekler. Bir ay önce kasık fıtığı ameliyatı olmuştum bir yandan onun ağrısı. Dişimde apse çıktı onun ağrısı. Ondan da parça aldılar ve ne olduğunu belli etmek için. Lütfen beni fazla düşünmeyin sadece iyiliğimi isteyin" sözlerine yer verdi.

Hayranları Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Öte yandan ünlü oyuncunun hayranları, yaşananlardan ötürü usta isme geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Tedavisinin durmaksızın devam ettiği de gelen bilgiler arasında.