Ünlü Şarkıcı Hilal Cebeci'den Acı Haber Geldi! Ailesi ve Arkadaşları Yasa Boğuldu!

Ünlü Şarkıcı Hilal Cebeci'den Acı Haber Geldi! Ailesi ve Arkadaşları Yasa Boğuldu!

Hilal Cebeci, açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isimden herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Kansere yakalandığını duyurdu ve herkesi üzdü. Öyle ki pek çok kişi kendisini mesaj yağmuruna tuttu. Kanserin kaçıncı evresinde olduğu soruldu. İşte Hilal Cebeci'den meme kanseri açıklaması...

Hilal Cebeci'den hayranlarını üzecek açıklama geldi. Ünlü isim, öyle bir açıklama yaptı ki herkesi şoka çevirdi. Bir zamanların fenomen ismi ,yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmekteydi. Herkesi şaşkına çeviren açıklaması ise kansere yakalanması ile ilgili oldu. Yaptığı açıklama sonrasında takipçilerine endişelenmemeleri gerektiğini de söyledi.

Sosyal Medyadan Kanser Açıklaması!

Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını açıkladı. Ünlü isimden gelen açıklamada "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin" ifadesine yer verildi.

Farkındalık Yaratmak İstedi

Hilal Cebeci, açıklamasında farkındalık yaratmak istediğini söyleyerek "Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı, ama olsun, ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim. Sizler de benim gibi düzenli kontrol yaptırmalısınız. Üzüleceğinizi biliyorum, paylaşmayacaktım fakat, doktorum benim gibi çok kişiye seslenebilen kişilerin farkındalık sağlamasını önerdi" açıklamasında bulundu.