Turkcell 2GB Hediye İnternet Kampanyası Yıl Sonuna Kadar

Turkcell 2GB Hediye İnternet Kampanyası Yıl Sonuna Kadar

Turkcell pandemi döneminde kullanıcılarını jest yaptı. Her kullanıcıya 12 ay boyunca her ay 2 gb bedava internet hediye ediyor.

Turkcell müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. Yeni yaptığı kampanya ile kullanıcılarını mutlu etmeye yönelik hareketi başlatıyor. Türkiye’de en çok müşteri ağı olan mobil servisi firma daha öteye taşıyacak işlemleri gerçekleştiriyor. Turkcell Bedava 2 GB internet dağıtarak müşteri çekmeyi planlıyor. Bireylerin bu tür kampanyadan yararlanması için kurumsal müşteri olarak devam etmesi gerekiyor.

12 Ay 2 GB İnternet Verilecek

Kurumsal müşterilere verilecek internet kampanyasında 12 ay boyunca 2GB internet ücretsiz olarak verilecek. Kampanya paketleri olarak İşte Paketler, İşte Destek Paketleri, Esnaf paketleriyle yararlanılıyor. Hizmetleri alabilmek için belirli şartları da kabul edilmesi gerekiyor. Bu sayede esnaf olan kişiler kolaylıkla interneti daha fazla kullanabileceklerdir. İşlerin dijital dönmesi için dışardan destek sağlanarak esnafa yardım ediliyor.

Kampanya Ne Kadar Süre Devam Edecek?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler başvuru tarihine kadar devam etmektedir. Kampanya süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. 2021 yılının sonuna kadar devam eden kampanyada ileri ki zamanlarda daha farklı kampanyalar da çıkabilir. Şirket ve işletmeler için yapılan özel pakette işyeri dışarı gezimin de internete ihtiyacı duymaktadır. Bu tür ihtiyacını karşılayarak rahat bir ortam sağlanmaktadır.

Bu tür kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler kurumsal müşteri olup seçili paketlerden yararlanması gerekmektedir. Bu paketler İşte Paketler, İşte Destek Paketleri, Esnaf paketlerinden birini yaptırarak kampanyadan yararlanabilirler. Bütçenize uygun seçilmesiyle birlikte kampanyanızı yaptırabilirsiniz. Paketleri yaptıktan sonra kolay başvuru sayesinde halledilir.

Turkcell Kampanya Şartları

Oluşan pakette müşteri kapasitesi olarak 5000 olarak belirlenmiştir. Bu kampanyada 5000 kişi olduktan sonra kampanya bitiş gösterebilir. Bu yüzden kurumsal müşteri olmak isteyen kullanıcılar bir an önce hareket ederek kampanyaya katılmalıdır. Kampanya katılım olarak ücretsiz olarak yapılacaktır. Abonenin kampanya kabul olması halinde her ay yenilenecektir.

Bu tür kampanya sayesinde her ay ücretsiz 2GB internet kazanarak daha rahat bir şekilde gezinmesi bulunmaktadır. İnternet paketi sayesinde işlerinizi dışarıdan seri bir şekilde internetten halledebilirsiniz. Esnafa özel olarak yapılan pakette esnafın dijital işlerini hallederek bir nevi destek olması sağlanıyor. Gelişen dünyada bu tür dijital dönüşümler oldukça fazla olacak gibi gözüküyor.