Tüm Türkiye Ayağa Kaldıran Mervenur Polat Olayında Son Gelişmeler

Tüm Türkiye Ayağa Kaldıran Mervenur Polat Olayında Son Gelişmeler

Mervenur Polat olayında neler yaşandı son gelişmeler neler? Durum hakkında en son detaylar haberimizin içinde paylaşım yapıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Tatlı Sert programında çıkan olay Türkiye’yi oldukça ayağa kaldırmıştı. Kayseri ilinden katılan Ebrü Köse Antalya’ da yaşayan kız kardeşi için programa çıktı. Ebru Köse’nin kardeşi Mervenur Polat 4 aydan beri kayıp ve aranıyor. Köse anlattıklarına göre kız kardeşinin Ece arkadaşıyla görüşmüş. Öğrendiğine göre Devrim Berkay adlı genç ile kavga ettiğini öğrenmiş. Köse ayrıca Cüneyt birini iddia ederek kız kardeşine tecavüz ettiğini öne sürdü. Bu şekilde yaşanan iğrenç olay canlı yayında şoke uğratana nitelikle açıklamalara neden oldu.

 

Müge Anlı Tatlı Sert Mervenur Polat Olayı

Antalya da yaşayan Mervenur Polat 4 aydan beri ortada gözükmüyordu. 17 Ekimden beri gözükmeyen kızın yakınları devreye girdi. Kayseri de oturan ablası ATV ekranlarına çıkarak yardım istedi. Genç kadın kardeşiyle ilgili uzun zamandan beri haber alamadıklarını son çare olarak ekranlara çıkarak yardım isteyerek bulmaya çalıştı.

Ebru köse yaptığı açıklama olarak;

"4 aydır haber alamıyoruz. Kapalıyol semtinde iş hanı bulunan 40'lı yaşlarındaki Cüneyt isimli kişi tarafından zorla alıkonulduğunu düşünüyoruz. İş hanında gençlere madde kullandırıyormuş. Kardeşim iki yıl önce evlenip boşandı. Bir çocuğu var. O gün sabah evden çıkıyor. Ağlayarak geri dönüyor. Ece diye bir arkadaşı var. Şu an araları iyi değil. Devrim Berkay isimli erkek arkadaşı yüzünden araları açılmış. Devrim'i paylaşamamışlar.dedi.

tum-turkiye-ayaga-kaldiran-mervenur-polat-olayinda-son-gelismeler.jpg

Müge Anlı Durumu Özetledi

Bunun üzerine Müge Anlı da araştırmaları sonrası şu açıklamaları yaptı;

Annesiyle kavga edip ve evi terk ediyor. Nereye gittiğini söylemiyor. Daha sonra bir telefondan annesini arıyor. "Ağzımdan kan geliyor. Senin telefonunda Devrim isimli kişinin numarası var. Onu ara beni alıp sana getirsin" deyip telefonu kapatıyor. Bu olayın ardından Merve'nin annesi Devrim'i arıyor. Sonra anne, kızının kendisini aradığı numarayı aramış. Telefona Ferdi isimli bir kişi çıkmış. "Merve'nin ağzından kan mı geliyor?" diye sormuş. Ferdi de "Hayır çok ağlıyordu. Görüşmesi bitince yanımdan ayrıldı" demiş. Sonra yine Devrim'i aramışlar. Devrim, "Kızınız şimdi mi kıymete bindi. Ama gidip bakayım tutulduğu yere" demiş. Sonra Gökhan isimli kişi Ferdiler'e, "Merve'yi Cüneyt'in yanında gördüm. Cüneyt'in Merve'ye cinsel istismarda bulunup işkence yaptığına tanıklık ettim" diyor. Sonra Cüneyt'in olduğu adrese polis gitmiş. Ama Merve'ye ait bir iz bulanamamış..." açılmasını yaptı.

Müge Anlı bu tür olayları ekibiyle birlikte bularak yardım ediyor. Bu olay hakkında da bütün herşeyini sarf ederek hareket edeceğini söyledi. İlerleyen zamanlarda neler olacak merak ediliyor.