Toyota Sıfır Otomobillerde Faiz Oranlarını Düşürdü!

Toyota Sıfır Otomobillerde Faiz Oranlarını Düşürdü!

Sıfır araçlarda yapılan kampanyalar büyük dikkat çekti. Toyota, otomobil satın alacak müşterilerine uygun kredi veriyor. Düşük faiz oranlı yüksek vadeli krediler görücüye çıktı. Peki toplamda kaç bin TL'lik kredi verilecek? Toyota Proace City modeli için büyük bir fırsat duyuruldu.

Otomobillere gelen son zamlardan sonra Toyota'dan güzel bir kampanya haberi geldi. Eğer sıfır araç satın almak istiyorsanız bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz. Proace City model araçlarda uygun fiyat fırsatı yer alacak. Peki yüzde kaç faiz oranı ve kaç ay vade ile kredi veriliyor? Araç satın almak için gerekli olan tüm detayları sizlerle paylaşacağız. Toyota'nın yeni kampanyası büyük ses getirdi. Araçlarda ikinci el piyasası oldukça hareketli fakat sıfır otomobillerin bu kadar dalgalı olmadığı görülüyor. Araç üreticileri de çareyi güzel kampanyalar yapmakta buldu.

Toyota Proace City Kampanyası

Toyota'nın yeni model Proace City araçları için %0,69 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi vereceği açıklandı. Üstelik 75 bin TL'lik kredi çekebileceksiniz. Tüm bu detaylar ışığında krediyi kullanarak araba satın alacakların Toyota resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgi edinmesi gerekmektedir. Çeşitli ödemeler ve ek masrafların da yer alabileceğini belirtelim.

Kampanya Ne Zaman Bitiyor?

Sıfır otomobillerde kredi kampanyası ve uygun alım koşullarının ne zaman sona ereceği merak edilmekte. Kampanyanın şu an için aktif olduğunu ancak Toyota'nın iletişim kanallarından ne zaman sona ereceğini öğrenmeniz mümkün.